Boeken zijn te bestellen op deze site of bij uw boekhandel


 

Ken Wilber
Overgave en strijd
Direct na het huwelijk tussen Ken Wilber – beroemd auteur op het gebied van transpersoonlijke psychologie – en zijn grote liefde Treya, blijkt dat zij borstkanker heeft. Dan begint een vijf jaar durende strijd voor haar leven, uiterlijk door elke vorm van medische behandelingswijze, innerlijk door meditatie en overgave. Treya's ontroerende dagboeken over haar diepste ervaringen worden afgewisseld met Ken's persoonlijke strijd om als ‘helper’ zichzelf volledig weg te cijferen. Wat heeft spiritualiteit en meditatie voor waarde, geconfronteerd met een dodelijke en slopende ziekte? Kan liefde en inzicht blijven groeien oog in oog met de dood? Een aangrijpend en onthutsend eerlijk boek.
‘Ik beschouw Ken Wilber als de belangrijkste schrijver over bewustzijn en transpersoonlijke psychologie in de huidige wereld.’
(Journal of Transpersonal Psychology)


502 blz. prijs 22,50 euro
isbn 978906350 060 3, 4e druk
• Bestellen

 

 

Ken Wilber
Zonder Grenzen
Ken Wilber wordt momenteel in Amerika beschouwd als één van de belang-
rijkste New Age schrijvers. Hij is hoofdredacteur van het toonaangevende tijdschrift Revision en publiceerde verschillende boeken waaronder The Atman Project en Up from Eden. In Zonder Grenzen geeft hij duidelijk de lijn aan van de persoonlijke transformatie die door de verschillende vormen van psychotherapie en meditatieve tradities wordt nagevolgd. Hij laat zien hoe al deze verschillende vormen van bewijstzijnsontwikkeling niet tegenstrijdig zijn, maar elkaar juist aanvullen, en hoe zij ons kunnen helpen om de grenzen die wij om ons heen optrekken te doorbreken. Daarmee geeft hij een heel eigen en verrassende visie op de essentie van persoonlijke groei en de manieren om daaraan te werken. Elk hoofdstuk eindigt met praktische toepassingen en een uitgebreide literatuurverwijzing. Dit boek wordt in Nederland bij verschillende opleidingen en studierichtingen gebruikt.


178 blz. prijs 17,50 euro
isbn 978906350 025 4, 5e druk
• Bestellen

   

prijzen onder voorbehoud